BOOST din energi på 12 uger

Fra stillesiddende ... til mere energi i hverdagen!

Læs mere: Medarbejder/privatperson
Læs mere: Virksomhed

Dette er ergonomisk rådgivning i en online version, når du har tid. Det er designet til enten dig som privatperson, der gerne vil gøre noget for at forebygge gener fra et stillesiddende arbejde - og til virksomheden, der vil bruge det som fælles tiltag til medarbejderne. Her er det helt ideelt, hvis der er flere lokationer.

Hent BOOST-pdf.

Vi skal bruge viden for at skabe motivation til at justere lidt på vanerne, så vi kan få lidt mere bevægelse og variation og dermed energi ind i vores arbejdsdag. Viden er min indgangsvinkel - vi ved simpelthen ikke nok om kroppen og job og den belastning, det kan føre med, og vi har svært ved at gøre de ting, der skal til for at forebygge generne fra et stillesiddende arbejde.

Alt materiale er baseret på min viden om ergonomi kombineret med erfaring fra de tusindvis af individuelle samtaler, jeg har haft med medarbejderne i de virksomheder, jeg har besøgt gennem årene. Det er i virkeligheden den største del af min viden - alt det, jeg har fået med fra samtalerne med dem, der sidder ved pc'en og har de udfordringer, som typisk følger med.

Lyt til introduktionsvideo til højre - eller læs mere om BOOST - du finder links øverst til dig som medarbejder/privatperson eller virksomhed.