Presse

indslag_sundhed_sept16September 2016: Interviewet til Magasinet Sundhed og Sundhed+ til tema om sundhed på jobbet. (Se billede til højre).

Hele artiklen incl. interview med Mikael Schneider samt Karina Lykke Karlsson findes her. Kan også downloades som pdf her: tema-om-sundhed-paa-jobbet.

***

13. november 2014: Jeg deltog i programserie på DR3: Tillykke! Du er i live. Udsendelse nr. 5 handlede om  hvordan du overlever en helt almindelig mandag og arbejdsdag. Der er desværre ikke et link til udsendelsen, der er taget af igen på DR.dk.

Mit indslag om stillesiddende arbejde var henlagt til taget af DR-bygningen, hvor Mette Horn forsøger at undvige sin chef (efter indslag om psykisk arbejdsmiljø) og løber op på taget af DR-bygningen. Der laver jeg elastikøvelser. Spørgsmålet er så: Kan man dø af stillesiddende arbejde?

***

Juni 2012: Læs med om ergonomi i Ateas kundemagasin AHEAD, hvor Min Krop på Job har givet input til en artikel om ergonomi på arbejdspladsen (fra side 26).

***

16. august 2011: Min Krop på Job i G0′morgen Danmark (indslag slettet på TV2)

Indslaget omhandlede Ergonomi og studiestart. Der var gode råd, bl.a. til optimal brug af den bærbare computer.

“Jeg har lige set dit indslag fra TV2. Det er helt fantastisk. Jeg er meget imponeret over, hvordan du kombinerer struktur og lethed – oven i købet garneret med humor, der ikke bliver påtaget. Dine budskaber gik rent ind hos mig i hvert fald.” Jens Carlsen, Carlsen & E

“Afslappet, lidt humor og super kompetent – og du kommer tydeligt igennem med budskabet. Stort kompliment.” Jytte Hollender

***

16. august 2011: Medvirkende i artikel om børn og computervaner i 24 timer

***

30. maj 2011: 5 Skarpe til eksperten – om musearm i Ugebladet Søndag. Se artiklen til højre.

***

I uge 44 2009 er jeg at finde i Rødovre Lokal Nyt med en artikel om at få mere bevægelse og variation ind i din arbejdsdag. Se Artikel_Roedovre_Lokal_Nyt_okt09.

Skærmbillede 2014-12-02 kl. 20.50.58

TV2_gomorgen

Artikel_sondag_musearm