SIDDER DU NU STILLE IGEN?
– foredraget, der giver sunde arbejdsstillinger, færre smerter – og bedre bundlinje

Skærmbillede 2015-02-18 kl. 20.39.59Vidste du, at stillesiddende arbejde er på top 3 listen over de mest belastende jobs? Og at det dermed er en reel trussel mod mange medarbejderes sundhed og virksomhedernes effektivitet?

Kroppen er ikke skabt til at sidde stille, så hvorfor sidder så mange af os ned en meget stor del af døgnet? Hvilke konsekvenser har det for din energi og sundhed på kort og langt sigt?

Få viden og ideer til at blive bedre til at finde plads til mere variation og bevægelse i arbejdsdagen. I løbet af den time, foredraget varer, giver jeg nul sære rygøvelser, nul indviklet anatomisk viden og nul løftede pegefingre. Når du og dine kolleger har oplevet foredraget ”Sidder du nu stille igen?”, gør I noget, der er giver mere energi, større effektivitet – og er meget bedre for kroppen.

Ergonomi er ikke for sjov, men I vil opleve, at det sagtens kan være underholdende og inspirerende at arbejde med.

Sig det videreDINE GEVINSTER SOM MEDARBEJDER:

  • Viden om krop og fysik ift. stillesiddende arbejde
  • Indsigt i ryggens opbygning og funktion
  • Viden om stolens 5 variationsmuligheder, som få kender og færre bruger
  • Variation bliver en naturlig del af din arbejdsdag.

DIN VIRKSOMHEDS GEVINSTER:

  • Medarbejdere, der er mere effektive, fordi de er motiverede for variation og nye vaner
  • Sundere medarbejdere med færre smerter, mindre sygefravær og større trivsel
  • En proaktiv indsats mod belastende stillesiddende arbejde
  • Større fysisk velvære på arbejdspladsen
  • Skarpere fokus på forretningen, bedre resultater – og bedre bundlinje.

Men det er ikke det hele …

Du og dine kollegaer kan nemt gøre de nye vaner til en del af arbejdsdagen. Det kræver f.eks. en 4x10 minutters indsats, hvor I arbejder stående for at gøre det til en god vane. Det er i virkeligheden så lidt, der skal til, for at undgå gener fra stillesiddende arbejde.

Tænk, hvad det kan føre til af gode resultater!


HVEM HAR VÆRDI AF FOREDRAGET?

Foredraget er designet til virksomheder og medarbejdere, der ønsker at se ergonomi fra en vinkel, der er brugbar, praktisk og anderledes – og i fællesskab løfte det fysiske velvære, energien og resultaterne. Stillesiddende arbejde er en belastning, du nemt kan gøre noget ved. Efter dette foredrag er ingen i tvivl om hvorfor.

PRIS OG VARIGHED

Foredraget varer 1 eller 1,5 time (efter aftale) og afholdes i din virksomhed.

Hvis foredraget udgør en fælles introduktion før individuel rådgivning aftales prisen som en samlet pris for opgaven. Kontakt mig for tilbud.

Lyder det som noget for din virksomhed?

Vil du vide mere eller have en snak om, hvad din virksomhed vinder ved skarpere fokus på ergonomi – eller booke foredraget, er du velkommen til at kontakte mig på tlf. 23 46 01 51 eller lone@minkroppaajob.dk.

PS. Du kan også vælge en skræddersyet workshop, der tager udgangspunkt i din afdelings/virksomheds særlig behov. Ring på 23 46 01 51 – og hør mere.

Evaluering "Sidder du nu stille igen"

"Kære Lone. Tusind tak for nogle fantastiske dage i dit selskab. Der er blevet taget hul på at forbedre mange medarbejderes fysiske udfordringer og ikke mindst allerede skabt et øget velvære og en øget energi på arbejdspladsen - TAK." Kamilla K. D. Næsager, Næstved Kommune, Center for Børn og Unge

”Lones præsentation, herunder slideshow med forskellige typiske arbejdsstillinger, er virkelig professionel, og hvis man ikke husker forklaringerne, så husker man bestemt de yderst relevante og levende billeder med rygsøjlen, selv lang tid efter. Det hænger ved og minder en om, at man skal passe på sin krop på job.”
(Poul Erik Pedersen, QHSE Manager, Mediq Danmark)

”Superinspirerende foredrag! Sjældent har et ord kedet mig mere på forhånd
end ergonomi, men Lone får budskabet updated, så det glider helt ned i maven.”
(Mette Andersen, PR, Essens Kommunikation)

”Som virksomhed oplevede vi Lone som fantastisk engageret i dette område, hvilket smitter! Vi kan på det varmeste anbefale at få Lone ud i organisationen, det vil være berigende for både krop, helbred og psyke i en bredere forstand. God fornøjelse!” Natascha Wordolff, Skandinavisk HR-direktør, GfK Danmark