Intelligente støttebind – til forebyggelse

by Lone Østergaard on 26. juni 2011

Kenko-stottebind-musiker-299x109To timers intens optræden med f.eks. guitar stiller store krav til muskler i hånd og underarme, da det er meget ensidigt gentagne bevægelser og en meget koncentreret belastning over en relativ kort tid af strukturerne i armen.

På scenen på billedet til højre er Ulrik Bjørneboe, forsanger i cover bandet E-street Jam. Han har KenkoTherm® støttebind til begge håndled på for at forebygge denne overbelastning og kan mærke forskellen i forhold til almindelige støttebind eller ikke at bruge støttebind.

KenkoTherm® støttebind indeholder FIR-teknologi, som står for Far InfraRed, på dansk langbølgede infrarøde stråler. FIR er vævet ind i stoffet i keramiske fibre, der opfanger den varmestråling, som kroppen afgiver. Fibrene sender energi fra varmestrålingen tilbage i kroppen med forskellige, gavnlige følgevirkninger for celler og væv. En væsentlig effekt er, at støttebindene temperatur-regulerer til 37 grader. Det er den optimale temperatur i vævet, hvis kroppens egne helingsmekanismer skal fungere bedst muligt.

Læs mere om FIR her.