Endnu en musearm

by Lone Østergaard on 4. august 2011

Christina Harms-Bauer, Carat:
“Mit arbejde består af brug af computer, mus og en masse skriveri – for en måneds tid siden, fik jeg meget stærke smerter i min højre hånd og arm. Smerterne startede ved pegefingeren og løb op langs højre arm.

Først tænkte jeg at jeg måtte have brugt hånden forkert – jeg spiller en del golf, og tænkte også, om det kunne være i den forbindelse at jeg havde overanstrengt armen. Men smerterne tog til, og gjorde, at jeg til sidst følte en konstant smerte. Jeg tog piller og smurte med noget muskelcreme, men det tog kun lige toppen for en kort stund.

Så havde vi på mit job besøg af Lone, jeg nævnte for hende, at jeg havde ondt i min arm – og så kom ordet musearm på tale. Lone sad og gav mig behandling med Power Mag – vildt facinerende oplevelse – og jeg kunne virkelig mærke, at der skete noget positivt. Derefter blev jeg udstyret med et armbånd med magneter, som jeg har gået med i en lille uges tid nu – og jeg kan kun sige fagre nye verden icon smile Endnu en musearm kombineret med en lille magnet på et fikspunkt på min hånd de første dage, har det gjort underværker – så her kommer bare et godt råd – hvis du sidder og kan nikke lidt genkendende til samme symptomer – så tag fat i Lone.”