Udarbejdelse af “vores” APV – et vigtigt værktøj i hverdagen

Min Krop på Job v/Lone Østergaard har været en fantastisk og uvurderlig hjælp i forbindelse med udarbejdelsen af vores APV, som omfatter ca. 55 medarbejdere beskæftiget med administrativ shipping og landevejstransport samt lagerdrift. Opgaven blev løst på en yderst struktureret og tilfredsstillende vis indenfor de med ledelsen aftalte dead-lines . Det lykkedes for Lone at gøre samtlige medarbejdere forståeligt, at formålet med udarbejdelsen var at gøre det til netop „vores“ APV. Dette har været medvirkende til, at ikke blot den valgte arbejdsmiljøorganisation, men samtlige ansatte i dag dagligt arbejder aktivt på at optimere arbejdsmiljøet til gavn for den enkelte samt Eimskip Denmark A/S.

Sales Manager Jesper Sandahl, Eimskip Denmark A/S