Ergonomi i praksis: Berigende for både krop, helbred og psyke

Vi har haft Lone på besøg i vores organisation til en ½ dags event under temaet Min Krop på Job.

Vi valgte først en invididuel gennemgang af arbejdspladsen for de medarbejdere, der følte, at de havde nogle problemer, store som små. Det blev tilføjet mange konkrete forslag til optimering af work flow set ud fra et fysisk perspektiv. Alle oplevede, at de fik stor værdi af gennemgangen og samtalen med Lone.

Vi sluttede dagen med et fælles informationsmøde, hvor Lone fortalte om, hvad et stillesiddende arbejde har af konsekvenser for kroppen med fokus på, hvad vi selv kan gøre for at mindske belastningen. Det var yderst vellykket og effektivt.

Som virksomhed oplevede vi Lone som fantastisk engageret i dette område, hvilket smitter!! Vi kan på det varmeste anbefale at få Lone ud i organisationen, det vil være berigende for både krop, helbred og psyke i en bredere forstand. God fornøjelse!
Natascha Wordolff, Skandinavisk HR Direktør