Spar Nord har valgt at samarbejde med fysioterapeut Lone Østergaard ”Min Krop på job” – om mere bevægelse i hverdagen. Det er vigtigt for os, at medarbejderne passer på deres helbred og har energi til en hel arbejdsdag.

SLIP STOLEN er et nyt og rigtigt spændende koncept. Det er enkelt at gå til og let at forstå. Vi bliver motiveret af, hvor lidt der skal til for at gøre en rigtig stor forskel på vores helbred. Vi holder kroppen i gang – hele dagen – og ved at følge rådene, kan vi faktisk forbrænde flere kalorier end med træning 3 gange om ugen. Det motiverer rigtigt meget og er en stor øjenåbner, at træning er rigtig godt men at det ikke kan stå alene ift. bevægelserne i løbet af arbejdsdagen.

Vi har været med i processen og fået udarbejdet noget materiale, der er tilpasset Spar Nord og vores behov for et ”frikvarter” til kontorfolket.

Lone er meget motiverende og har stor gennemslagskraft, når hun afholder inspirationsmøderne.

Vi bliver mere effektive med 20-8-2 – og vi er helt klar til – SLIP STOLEN!

Lea Magnusson
Direktør, Arbejdsmiljø- og sikkerhed
Spar Nord