Digitaliseringen griber om sig og med den også udfordringer for medarbejderne med ondt i skuldre og nakke på grund af ensartede arbejdsbevægelser. Af samme årsag valgte Retten i Holbæk at indgå en aftale om et forløb med ”Min krop på job” v/ Lone Østergaard om at få mere bevægelse ind i arbejdsdagen. Efter et rigtigt godt oplæg på personalemøde havde vi aftalt, at Lone Østergaard skulle foretage arbejdspladsgennemgang og tale med hver enkelt medarbejder. Gennemgangen blev foretaget over flere dage, og jeg har forstået på medarbejderne, at der var en meget fin og respektfuld kommunikation om hvad der kunne gøres anderledes. Vi har alle fået stor inspiration til mere varierede arbejdsstillinger og mere bevægelse i hverdagen. Tak til Lone Østergaard for gode input og et glimrende samarbejde.

Jeanette Jonstrup
Administrationschef, Retten i Holbæk
Den 12. juni 2018