En gåtur på 10 minutter i frokostpausen! Det vil gøre underværker, hvis vi kan få flest mulige med på den idé – ISÆR i de mørke måneder, hvor der som ekstra bonus er dagslys at hente. Derfor har jeg lavet en kort video, som opfordrer til at prøve kræfter med frokost-gåturen og at komme ud, mens dagslyset er på sit højeste.

At få folk ud i luften midt på dagen kan være med til at holde energien oppe, det vil mindske sygefravær fra de gængse vinter-sygdomme, og det vil højne produktiviteten om eftermiddagen. Derfor er der SÅ meget grund til at opfordre til en gåtur i frokostpausen i virksomheden.

Lav en konkurrence i én af de fire mørke måneder

Hvor mange % gåture kan I nå op på i virksomheden i løbet af f.eks. november måned? Der er 21 arbejdsdage x antal medarbejdere på kontoret.

Lav en oversigt pr. afdeling, hvor man helt simpelt kan krydse sig af, hvis man går en tur i frokostpausen. Til sidst kan I finde den %-andel gå-ture, I har fået gennemført.

Forslag til interne konkurrencer:

  • Find på en fælles præmie til alle, hvis I når f.eks. 75%. (Det kan jo “bare” være kage – der er trods alt forbrændt en del ekstra kalorier på sådan en måned).
  • Lav en dyst mellem afdelingerne og lav en afdelingspræmie.
  • Sæt en præmie på højkant til de medarbejdere, der laver “fuldt hus”.
  • Find selv på flere ideer til at holde motivationen oppe.

Konkurrence mellem alle virksomheder, der er med:

  • #SLIPSTOLEN udlodder et foredrag* til den virksomhed, der opnår den største %-andel
  • #SLIPSTOLEN udlodder et foredrag*, som trækkes tilfældigt blandt de deltagende virksomheder
    * excl. transport, som faktureres ifm. foredraget

Send en mail på lone@minkroppaajob.dk, hvis I ønsker at være med i konkurrencen. Så sender jeg en mail med info og video, og I modtager en kort mail 2 gange i konkurrencen, som I kan bruge til holde motivationen oppe. Konkurrencen løber til og med februar 2020.

GratisKASSEN
At gå en tur er et virkeligt effektivt besøg i GratisKASSEN. Det er den effektive opladning af kroppen – helt simpelt – men vi glemmer det og tænker ikke over, hvor vigtigt det i virkeligheden er. GratisKASSEN er gratis og lige til at gå til for os alle. Udfordringen med GratisKASSEN er, at hvis vi ikke gør brug af den på daglig basis, så er det ikke gratis mere. Så er der omvendt en pris at betale. 

GratisKASSEN – til download:
Gratiskassen_slipstolen

Skema til hver af de 4 måneder fra november 2019 til februar 2020 kan du downloade her. Bemærk det kun er hverdage, der er skrevet ind – der kan ikke kompenseres for hverdagsbevægelser og dagslys i weekenden.

Frokost-gåtur-skema-nov-feb