Book et møde

20-8-2 for medarbejderen

At tale udbyttet OP og indsatsen NED

I virkeligheden er det SÅ simpelt: Når du har et arbejde ved skrivebordet, så SKAL du vide 2 ting:
  • Hvorfor er bevægelse og variation det vigtigste for dit helbred og din energi – og det vigtigste til at forebygge gener fra et arbejde ved skrivebordet?
  • Hvordan bruger du din(e) skærm(e)? Med den viden kan du navigere udenom eller reducere de hyppigste gener ved skrivebordet: Ondt i nakken, hovedpine, trætte øjne og den mentale træthed, der følger med. 
Det er det, vi hos Min Krop på Job kalder “20-8-2 Manualen for dig, der arbejder ved skrivebordet”. Når du har adgang til den, så er du godt rustet til at klare arbejdet ved skrivebordet uden at sætte helbredet på spil.
 
Derudover følger en fysisk folder med med 25 konkrete tiltag til mere bevægelse i arbejdsdagen. Denne folder bruges generelt meget aktivt, og den gør det SÅ enkelt at gå til. 
 
Når den enkelte medarbejder har sat sig ind i “20-8-2 Manualen til arbejdet ved skrivebordet” og bruger af de 25 tips fra ”SLIPSTOLEN folderen, så er der basis for at udføre arbejdet på en måde, der er sundhedsmæssigt fuldt forsvarligt ift. kroppen på job, både fysisk og mentalt. 
Kontakt os for mere information

Din krop kan ikke outsources! 

Den ”perfekte stol” kan IKKE levere varen! Og turen i fitnesscentret eller løbeturen efter arbejde kan ikke nulstille risikoen ved at sidde for mange timer i løbet af dagen. Som vi siger hos ”Min Krop på Job”:
Magelighed skal du gøre dig fortjent til!
Vi kan ikke ”bare” være magelige – det har en pris, der ikke er magelig på den lange bane. Til gengæld er det SÅ lidt, der skal til, for at gøre den store forskel. Det kræver IKKE sved på panden – det kræver opmærksomhed på at ændre ganske få vaner i din dag. 
 
Dette er viden, du skal ha’ for at sikre, at dit arbejde er sundhedsmæssigt fuldt forsvarligt. 
 
Vil du bruge 30 minutter på det? 
 
Dette fungerer i øvrigt rigtig godt som en del af on-boading processen. 

Både på dansk og engelsk

Folderen fås på både dansk og engelsk, og vi laver webinarer på engelsk, hvis der er behov for det i forhold til internationale medarbejdere. 
Vil du blive klogere på din krop?

20-8-2 Manualen

20-8-2 manualen er tilgængelig online og kan gennemgås på MAX 30 minutter. Den leveres også som et kort webinar hver måned, hvis du foretrækker at få det leveret som et slags mini-kursus med mulighed for at stille spørgsmål efterfølgende. Uanset hvad du vælger, så er det let at gå til, og det giver dig som medarbejder en viden, der er lige til at implementere i din arbejdsdag. Uden dikkedarer – det er DIN krop og DIN aktivitet, det handler om. 

Fra ensidig til alsidig brug af kroppen

Med 20-8-2 manualen forstår du, hvorfor det er afgørende at gå fra den ensidige brug af kroppen til en alsidig brug af kroppen. Vi får ikke ondt i ryggen af at sidde ned. Vi får ondt i ryggen af ensidig brug af ryggen, f.eks. når vi sidder alt for længe ad gangen.

CVR: 40646337

Min Krop på Job ApS

v/ Fysioterapeut Lone Østergaard
Bellisvej 6
4300 Holbæk
 

Kontakt

Min Krop på Job ApS | Bellisvej 6 | 4300 Holbæk | Tlf.: +45 23 46 01 51