Book et møde

GFK Danmark

« Tilbage
Dato: 3. marts 2016

Ergonomi i praksis: Berigende for både krop, helbred og psyke

Vi har haft Lone på besøg i vores organisation til en ½ dags event under temaet Min Krop på Job.

Vi valgte først en invididuel gennemgang af arbejdspladsen for de medarbejdere, der følte, at de havde nogle problemer, store som små. Det blev tilføjet mange konkrete forslag til optimering af work flow set ud fra et fysisk perspektiv. Alle oplevede, at de fik stor værdi af gennemgangen og samtalen med Lone.

Vi sluttede dagen med et fælles informationsmøde, hvor Lone fortalte om, hvad et stillesiddende arbejde har af konsekvenser for kroppen med fokus på, hvad vi selv kan gøre for at mindske belastningen. Det var yderst vellykket og effektivt.

Som virksomhed oplevede vi Lone som fantastisk engageret i dette område, hvilket smitter!! Vi kan på det varmeste anbefale at få Lone ud i organisationen, det vil være berigende for både krop, helbred og psyke i en bredere forstand. God fornøjelse!

Natascha Wordolff
Skandinavisk HR Direktør

Forskning Om os
Del på Facebook  Del på LinkedIn
Forrige
17. november 2019
Sparnord: Med på #SLIPSTOLEN for 3. år
Spar Nord er fortsat med på #SLIPSTOLEN [red. nu på 3. år]. Vi kan se, at jo mere vi taler om 20/8/2 jo flere forstår det. Derudover er materialet om Succes i Storrummet super godt. Vores afdelinger køber ind på
Læs indlæg
14. november 2019
Inforevision: Passer godt ind i huset ….
Kære Lone,

Det har været en stor fornøjelse at have dig i huset, og du har bare passet så godt ind hos os. Tak for din grundige beskrivelse af status på projektets gennemførelse samt forslag til opfølgning.
Læs indlæg
29. september 2019
Gjensidige Forsikring: Enkle budskaber, ingen løftede pegefingre og en opfordring til at handle
“Som nævnt i telefonen i dag – så siger vi også mange tak for din rigtig gode indsats.

Det virker lovende, når jeg rundt omkring ser den energi, som klart er en følge af dit indlæg. Bare i eget storrumskontor har jeg ikke set så mange hævede skriveborde på én gang, som jeg ser nu. Der er energi, en lyst til at følge
Læs indlæg
CVR: 40646337

Min Krop på Job ApS

v/ Fysioterapeut Lone Østergaard
Bellisvej 6
4300 Holbæk
 

Kontakt

Min Krop på Job ApS | Bellisvej 6 | 4300 Holbæk | Tlf.: +45 23 46 01 51