Book et møde

Københavns Byret: Dom over stolen

« Tilbage
Dato: 12. januar 2018

I oktober 2017 var der en artikel om Min Krop på Jobs’ indsats hos Københavns Byret: Dom over stolen

Retten rundt nr 27 2017 - Uddrag Min krop paa job (2.5 Mb)

Min ryg er reddet

Dommer Pia Petersen er en af de medarbejdere, hvis ryg med egne ord er blevet “reddet” af Lone Østergaards vejledning. “Det har virkelig været en øjenåbner for mig. Selvom jeg cykler hver dag til og fra arbejde og også af og til løber en tur, så måtte jeg bare erkende, at jeg efterhånden havde fået en ludende kontorholdning med hvad deraf følger af ømme skuldre og arme”, fortæller hun.
Som dommer er det selvsagt begrænset, hvor meget hun i retssalen kan gøre andet end at sidde helt stille, men en stor del af hendes arbejde består også af forberedelse, og her har hun fået en ny måde at arbejde på. “Jeg har lært at rette mig op, jævnligt at stille mig op, strække ud og lave en række små øvelser med bolde og elastikker”, siger hun og fortsætter: “Jeg holder mange flere små bitte pauser, hvor jeg lige strækker mig. Jeg går længere, når jeg skal på toilettet, og når jeg skal hente vand. Resultatet er, at såvel min kropsholdning som min personlige holdning er ændret, og jeg har fået det meget bedre i kroppen”, siger hun.

Forskning Om os
Del på Facebook  Del på LinkedIn
Forrige
17. november 2019
Sparnord: Med på #SLIPSTOLEN for 3. år
Spar Nord er fortsat med på #SLIPSTOLEN [red. nu på 3. år]. Vi kan se, at jo mere vi taler om 20/8/2 jo flere forstår det. Derudover er materialet om Succes i Storrummet super godt. Vores afdelinger køber ind på
Læs indlæg
14. november 2019
Inforevision: Passer godt ind i huset ….
Kære Lone,

Det har været en stor fornøjelse at have dig i huset, og du har bare passet så godt ind hos os. Tak for din grundige beskrivelse af status på projektets gennemførelse samt forslag til opfølgning.
Læs indlæg
29. september 2019
Gjensidige Forsikring: Enkle budskaber, ingen løftede pegefingre og en opfordring til at handle
“Som nævnt i telefonen i dag – så siger vi også mange tak for din rigtig gode indsats.

Det virker lovende, når jeg rundt omkring ser den energi, som klart er en følge af dit indlæg. Bare i eget storrumskontor har jeg ikke set så mange hævede skriveborde på én gang, som jeg ser nu. Der er energi, en lyst til at følge
Læs indlæg
CVR: 40646337

Min Krop på Job ApS

v/ Fysioterapeut Lone Østergaard
Bellisvej 6
4300 Holbæk
 

Kontakt

Min Krop på Job ApS | Bellisvej 6 | 4300 Holbæk | Tlf.: +45 23 46 01 51