Book et møde

Logistikkompagniet, lager

« Tilbage
Dato: 3. marts 2016

Mere fokus på energigivere i hverdagen gav et bedre arbejdsmiljø

Vi har hos Logistikkompagniet haft et forløb med Lone med observation på lageret og individuelle samtaler med medarbejderne og efterfølgende workshop omkring at passe på kroppen på job.

Det, der var mest positivt ved at have Lone ude, var, at hun udover at have rygsøjlen med i hånden også inddrog det psykiske arbejdsmiljø. Når vi nævner kursus i arbejdsmiljø tænker alle: “ikke nu igen”. Lone formåede at sætte nogle tanker i gang om sammenhængen mellem det fysiske og det psykiske arbejdsmiljø, bl.a. med indgangsreplikken om at det bedste medarbejderne kan gøre for deres ryg er at tale pænere til hinanden. Øvelsen med at få synliggjort de ting, der tilfører energi og arbejde på at eliminere de ting, der dræner energi var meget givende for det videre arbejde. Medarbejderne fik virkelig noget at tænke over fremadrettet.

Det er min opfattelse, at man kan tale i dagevis om det ergonomiske arbejdsmiljø, men det fanger ikke, hvis det ikke bliver sat ind i et bredere perspektiv, som er vedrørende og relevant for denne enkelte medarbejder.

Flemming Sode
Distriktschef, Logistikkompagniet

Forskning Om os
Del på Facebook  Del på LinkedIn
Forrige
17. november 2019
Sparnord: Med på #SLIPSTOLEN for 3. år
Spar Nord er fortsat med på #SLIPSTOLEN [red. nu på 3. år]. Vi kan se, at jo mere vi taler om 20/8/2 jo flere forstår det. Derudover er materialet om Succes i Storrummet super godt. Vores afdelinger køber ind på
Læs indlæg
14. november 2019
Inforevision: Passer godt ind i huset ….
Kære Lone,

Det har været en stor fornøjelse at have dig i huset, og du har bare passet så godt ind hos os. Tak for din grundige beskrivelse af status på projektets gennemførelse samt forslag til opfølgning.
Læs indlæg
29. september 2019
Gjensidige Forsikring: Enkle budskaber, ingen løftede pegefingre og en opfordring til at handle
“Som nævnt i telefonen i dag – så siger vi også mange tak for din rigtig gode indsats.

Det virker lovende, når jeg rundt omkring ser den energi, som klart er en følge af dit indlæg. Bare i eget storrumskontor har jeg ikke set så mange hævede skriveborde på én gang, som jeg ser nu. Der er energi, en lyst til at følge
Læs indlæg
CVR: 40646337

Min Krop på Job ApS

v/ Fysioterapeut Lone Østergaard
Bellisvej 6
4300 Holbæk
 

Kontakt

Min Krop på Job ApS | Bellisvej 6 | 4300 Holbæk | Tlf.: +45 23 46 01 51