Foredrag om trivsel ved skrivebordet

Slip Stolen

Gå fra flere til bedre timer & skab en hverdag, du ikke skal koble af fra.

”Dit indlæg var super godt og vi fik rigtig mange gode tilbagemeldinger. Bl.a blev der sagt: “Nu forstår jeg først rigtigt, hvorfor det er så vigtigt at vi holder pauser og er i bevægelse.” Det er så dejligt. Jeg er meget taknemmelig for din hjælp. ”

Slip Stolen – for hjernens skyld

En god arbejdsdag ved skrivebordet handler mere om din energi end om antal timer på stolen. Og din energi bag skrivebordet kommer fra din evne til at skabe den rette balance mellem arbejde, bevægelse og restitution.

Derfor er det en rigtig god ide at få nogle konkrete værktøjer, der er nemme at implementere i arbejdsdagen, passer til arbejdet ved skrivebordet og tager højde for, at vi alle er forskellige.

Foredraget giver dig værktøjerne til at få bevægelser i arbejdsdagen

Er du arbejdsmiljørepræsentant? HR? Ledelse?

Så er du den naturlige ambassadør for bevægelse og restitution blandt dine kolleger. 

I mange virksomheder er der lavet tiltag til at skrue op for bevægelserne i arbejdsdagen. Tiltag som ofte viser sig kun at holde kortvarigt eller kun taler til en mindre gruppe af medarbejdere, der i forvejen er interesseret i bevægelserne og fysisk aktivitet. 

For at skabe varige forandringer skal vi starte med at spotte barriererne.

Hvorfor gør vi ikke det, vi godt ved, vi ”bør” gøre? Hvad står i vejen hos den enkelte medarbejder og i arbejdskulturen generelt, som gør det vanskeligt at holde fast i de gode intentioner? 

Slip Stolen tilpasses jeres virkelighed og behov

Lad Slip Stolen være et indlæg på AMR-konference eller en del af et kursusforløb til AMR og bliv klædt på til ambassadørrollen med viden og inspiration, der straks kan omsættes til handling.

I får budskabet serveret på en måde, der er tilpasset jeres virksomhed, og som gør det let at tage med tilbage og dele med kollegerne.

Lær at skrue op for bevægelserne og at bruge den gode pause – og skab en arbejdsdag ved skrivebordet, der tilfører energi i dagen.

Om Lone Østergaard

Lone Østergaard er foredragsholder, fysioterapeut og forfatter og stiftede virksomheden Min Krop på Job i 2008.

Lone er en ildsjæl, der brænder for at hjælpe dine medarbejdere til mere trivsel i arbejdsdagen.

”Vi skal skubbe til en kultur i bevægelse og være bevidste om at højne energien i løbet af dagen. Det er fundamentet for at gå fra flere til bedre timer.”

Lone Østergaard gør det vedrørende, relevant og let at gå til. Med Lone får I en anderledes vinkel på arbejdet ved skrivebordet, som er tilpasset den tid, vi lever i – OG tilpasset fremtiden!

Kontakt information

Få gratis rådgivning

Få 20 minutters sparring eller rådgivning ved at booke en tid direkte i min kalender, som også passer i din kalender.

Send mig gerne en mail

Du er selvfølgelig altid mere end velkommen til at sende mig en besked, hvis du har spørgsmål. Du hører fra mig så hurtigt som muligt. Brug kontaktformularen her – eller send en mail på lone@minkroppaajob.dk.