Case stories, referencer & udtalelser

Referencer

Jyske Bank: En videohilsen

https://vimeo.com/606276368 Efter optagelserne til en podcast til Jyske Bank taler Sine Møller og jeg lidt om vigtigheden af bevægelserne i dagen – og hvorfor vi

Læs mere »
Referencer

Lejre Kommune, Rådhuse

Øget bevidsthed om variation og fysisk velvære i det daglige arbejde Lejre Kommune har haft den glæde at samarbejde med fysioterapeut og arbejdsmiljøkonsulent Lone Østergaard

Læs mere »

Udtalelser

Foredrag afholdt på engelsk: ”We were very pleased with Lone Østergaard’s presentation on healthy work environment. Lone is very knowledgeable and enthusiastic about the subject, and her background gives her a broad insight to how steady work posture can damage the body and well-being. She is on a mission to make sure that all her listeners gets the message and she makes it relevant! Her presentation is varied, educational and factual meanwhile she keeps the audience entertained with her good sense of humour.”
Lisbeth Lauridsen
HR and Academic Coordinator
Spar Nord har valgt at samarbejde med fysioterapeut Lone Østergaard ”Min Krop på job” – om mere bevægelse i hverdagen. Det er vigtigt for os, at medarbejderne passer på deres helbred og har energi til en hel arbejdsdag. SLIP STOLEN er et nyt og rigtigt spændende koncept. Det er enkelt at gå til og let at forstå. Vi bliver motiveret af, hvor lidt der skal til for at gøre en rigtig stor forskel på vores helbred. Vi holder kroppen i gang – hele dagen – og ved at følge rådene, kan vi faktisk forbrænde flere kalorier end med træning 3 gange om ugen. Det motiverer rigtigt meget og er en stor øjenåbner, at træning er rigtig godt men at det ikke kan stå alene ift. bevægelserne i løbet af arbejdsdagen. Vi har været med i processen og fået udarbejdet noget materiale, der er tilpasset Spar Nord og vores behov for et ”frikvarter” til kontorfolket. Lone er meget motiverende og har stor gennemslagskraft, når hun afholder inspirationsmøderne. Vi bliver mere effektive med 20-8-2 – og vi er helt klar til – SLIP STOLEN!
Lea Magnusson
Direktør, Arbejdsmiljø- og sikkerhed Spar Nord
Digitaliseringen griber om sig og med den også udfordringer for medarbejderne med ondt i skuldre og nakke på grund af ensartede arbejdsbevægelser. Af samme årsag valgte Retten i Holbæk at indgå en aftale om et forløb med ”Min krop på job” v/ Lone Østergaard om at få mere bevægelse ind i arbejdsdagen. Efter et rigtigt godt oplæg på personalemøde havde vi aftalt, at Lone Østergaard skulle foretage arbejdspladsgennemgang og tale med hver enkelt medarbejder. Gennemgangen blev foretaget over flere dage, og jeg har forstået på medarbejderne, at der var en meget fin og respektfuld kommunikation om hvad der kunne gøres anderledes. Vi har alle fået stor inspiration til mere varierede arbejdsstillinger og mere bevægelse i hverdagen. Tak til Lone Østergaard for gode input og et glimrende samarbejde.
Jeanette Jonstrup
Administrationschef, Retten i Holbæk
”Som aktiv arbejdsmiljørepræsentant gennem de sidste 20 år, har jeg været på adskillige kurser i ergonomi og bevægelse på kontoret. I september 2021 deltog jeg i en workshop med fysioterapeut Lone Østergaard fra ”Min Krop på Job.” Wauw, hun brænder for at hjælpe og formidle; det mærkes straks. Jeg blev virkelig opflammet til at hjælpe dem der er i min varetægt. Lone fik det til at lyde så let og enkelt – og praktisk brugbart i en travl hverdag. Netop praktikken har jeg savnet fra mine tidligere kurser… Jeg måtte simpelthen vide mere, og købte hendes gode anbefalelsesværdige bog Slip Stolen på stedet. Jeg medgiver Lone Østergaard mine varmeste anbefalinger i hendes vigtige arbejde for folkesundheden. Lad os alle gå hjem fra en energifyldt arbejdsdag til glæde for arbejdsgiver og arbejdstager – og det endda med yderligere energi til skabelsen af stærke familier og livet efter 16.00. Tak, Lone!”
Thomas Vilhelmsson
Arbejdsmiljørepræsentant i Forbrugsforeningen af 1886.
"Jeg har efter indlæg på vores årsmøde for arbejdsmiljørepræsentanter i Sydbank været ude og bruge min nye viden om ’’Variation og bevægelse’’ aktivt på mine ca. 100 kollegaer, som jeg er i berøring med. Jeg føler mig langt bedre klædt på til at tackle min hverdag som arbejdsmiljørepræsentant og bidrage med viden til gavn for alle mine kollegaer."
Jack Wesselhof
Arbejdsmiljørepræsentant Sydbank, Afdeling Slagelse

Kontakt information

Book inspirationsmøde

Book en tid direkte i min kalender, som også passer i din kalender.

Send mig gerne en mail

Du er selvfølgelig altid mere end velkommen til at sende mig en besked, hvis du har spørgsmål. Du hører fra mig så hurtigt som muligt. Brug kontaktformularen her – eller send en mail på info@slipstolen.dk.