Slip Stolen og få mere energi foran skærmen

Dansk ErhvervsOptik og Slip Stolen samarbejder om det gode arbejdsliv, fordi vi ved, at gode briller ikke gør det alene – et godt arbejdsmiljø kræver også sunde vaner.

Slip Stolen konceptet er din korteste genvej til sunde vaner, glade medarbejdere og bedre trivsel. Og du kan se resultatet direkte på bundlinjen.

Lad Slip Stolen være dit næste skridt på vejen mod et godt arbejdsliv. 

Slip Stolen handler om at ændre vores siddevaner sammen

Når vi slipper stolen, og begynder at stå op og bevæge os mere, så finder vi glæde, sundhed og produktivitet på arbejdspladsen. Det bliver en holdindsats, som knytter os sammen og styrker arbejdspladsens kultur. Kort sagt kan vi forbedre en række punkter, der gør vores hverdag bedre og mere produktiv.
Det bedste ved det hele er, at det er en simpel løsning med stor effekt.

Slip Stolen giver mere energi og højere produktivitet

Slip Stolen giver dig nogle meget konkrete værktøjer, hvor alle kan være med, fordi der tages højde for, at vi alle er forskellige. Og det er lige til at implementere i arbejdsdagen.

Slip Stolen er ikke en fysisk men en mental forandring

Det handler om at ændre vaner. Derfor skal du bruge din krop og ikke en masse dyrt udstyr. Du skal sidde mindre og bevæge dig mere – simpelthen fordi det giver mere energi. På jobbet og i livet i øvrigt.

Slip Stolen tager ikke ekstra tid og koster ikke noget. Det kræver bare, at du skubber lidt til vanerne.

Bevægelse og restitution skal bruges til at skrue ned for den daglige belastning – både fysisk og mentalt.

Restitution og bevægelse med lav intensitet er afgørende for vores energiniveau og effektivitet. Slip Stolen gør dig bedre til at håndtere pres med udgangspunkt i kroppens egne ressourcer og reguleringsmekanismer.

Det giver et helt andet og større overskud til at håndtere alle dine opgaver. 

Lad Slip Stolen være dit næste skridt på vejen mod et godt arbejdsliv.
 

Slip Stolen er en investering

En mindre investering i penge og en større investering i en kulturforandrende proces. Som i enhver anden god investering, er der et udbytte.

Med Slip Stolen begynder en rejse, mod en kultur, hvor vi er mere produktive og mindre syge, har mere energi og mere at give af. Slip Stolen understøtter en kultur præget af teamfølelse og en samlet, kollegial tilgang til virksomhedens udfordringer.

Slip Stolen er en enkel og hurtig måde at få fysisk og psykisk overskud ind i hverdagen. Det er en kulturændring hen imod et større fysisk og psykisk overskud i hverdagen.

Bevægelse og briller

Bevægelse og restitution kan ikke stå alene, hvis du bruger briller. Uden de rigtige briller ser du med kroppen, altså med skæve og uhensigtsmæssige arbejdsstillinger. Derfor er de rigtige briller også en forudsætning for et godt arbejdsmiljø. Og derfor samarbejder Slip Stolen med Dansk Erhvervsoptik.

Her kan du få gode råd og finde de rigtige skærm- og sikkerhedsbriller til jobbet.

Om Lone Østergaard

Lone Østergaard er foredragsholder, fysioterapeut og forfatter og stiftede virksomheden Min Krop på Job i 2008.

Lone er en ildsjæl, der brænder for at hjælpe dine medarbejdere til mere trivsel i arbejdsdagen.

”Vi skal skubbe til en kultur i bevægelse og være bevidste om at højne energien i løbet af dagen. Det er fundamentet for at gå fra flere til bedre timer.”

Lone Østergaard gør det vedrørende, relevant og let at gå til. Med Lone får I en anderledes vinkel på arbejdet ved skrivebordet, som er tilpasset den tid, vi lever i – OG tilpasset fremtiden!