Succes i storrummet

Er storrumskontoret også en udfordring for trivslen på din arbejdsplads?

Sådan behøver det ikke være – og jeg kan hjælpe jer.

Brug min trin-for-trin guide til at skabe trivsel og god energi i jeres storrum.
I kan kickstarte processen med mit online oplæg om
udfordringerne og nogle af de enkle løsninger, der kan gøre en forskel i alle storrum.


Ja TAK til oplæg i din virksomhed samt 10 eksemplarer af guiden “Succes i storrummet”.
Lige nu kun 9.500 kr. excl. moms og transport.
 

Løsningen er lige for:
Sæt fokus på fordelene og anerkend ulemperne

 

Det kan være noget af en balancegang at få dagligdagen i et storrum til at fungere. Ofte får selv små udfordringer lov til at vokse sig store, fordi både ledelse og medarbejdere tøver med at forholde sig til ”hajerne i farvandet” (udfordringerne).

“Materialet om Succes i Storrummet er super godt. Vores afdelinger køber ind på ideen om at udarbejde en ”handlingsplan” – indgå aftaler m.m..”
Lea Magnusson, Direktør Facility Management, Spar Nord

 

Lad mig hjælpe jer med at skabe rammerne for et godt arbejdsmiljø, trivsel og høj produktivitet i et storrumskontor. Det har jeg gjort på mange arbejdspladser – både steder hvor der sidder 2-3 medarbejdere i lokalet og åbne kontorlandskaber med op til 50 eller flere.

 

Jeg siger ikke, at det altid er en let øvelse, og der findes ingen facitliste, for alle løsninger er individuelle og unikke i forhold til lige netop jeres behov og krav. Men med de rigtige værktøjer og den rigtige tilgang kan I opnå succes i storrummet i løbet af kort tid – det behøver ikke vente. Derfor har jeg udviklet en trin-for-trin guide fyldt med praktiske øvelser og tiltag, der kan gennemføres med det samme.

Når den suppleres med et foredrag hos jer, hvor I får flere tips og tricks til at komme i godt gang, så finder I hurtigt den sikre vej til en løsning, alle kan trives med.

 

Guiden til succes i storrummet hjælper jer gennem 4 konkrete områder og bidrager til at få gjort op med misforståelser og fejltolkninger af andres adfærd storrummet. Derudover sættes der fokus på at alle – også den enkelte medarbejder – har et ansvar for at få dagligdagen i storrummet til at fungere.

Trin-for-trin gennemgår vi 1) indretning og organisering, 2) støj og forstyrrelser, 3) fælles leveregler og 4) personlige strategier.  I materialet er der 12 opgaver, der får jer sikkert igennem alle områder.

Alle 4 områder skal vurderes i forhold til 4 væsentlige kriterier, som ALLE storrum skal leve op til:

  • Faglig udvikling og videndeling
  • Reducere forstyrrelser (lydmæssigt og visuelt)
  • Sikre sociale relationer
  • Respekt for at vi alle er forskellige.

De bedste resultater opnås, når jeg med en workshop, et foredrag (kan være online) eller personlig sparring hjælper jer godt i gang med at skabe en storrum med trivsel og tilfredse medarbejdere.

Køb en samlet pakke og få “Succes i storrummet” tilsendt med det samme

10 hæfter samt oplæg i din virksomhed til kr. 9.500 excl. moms og transport.

Mange skaber også gode resultater ved at starte processen med en workshop for alle medarbejdere i storrummet, hvor vi sætter lidt mere tid af til at komme i gang med arbejdet. Hvis I vil høre mere om mulighederne for en workshop, så kontakt mig endelig på mail.

Jeg bestræber mig på at tilpasse alle løsninger til de ønsker og behov, som hver virksomhed har mulighed for. Ved at sætte fokus på det, vi sammen kan forbedre og ændre her og nu, så undgår vi en debat om det, der ikke er muligt. Det har jeg stor erfaring med at lede jer igennem, så I ender ud med en løsning, alle kan trives med.

Nogle spørgsmål?

Brug formularen til højre og skriv til mig.

Nogle spørgsmål?